fredag 3 november 2017

Träningssummering oktober

Jag lever! Även om bloggen varit helt död en hel månad... Illa att jag inte skrivit ett enda inlägg sedan septembers träningssummering och nu är det dags för oktobers. Skyller på att jag haft sjukt mycket andra saker att göra så har helt glömt bort att skriva blogginlägg. Hösten har hittills varit kul men det är mycket att stå i och ser ut att fortsätta på den banan.


I oktober har jag insett att det var bäst att backa lite med löpningen igen (knäna ni vet). Jag har inte helt slutat springa men det blir endast 1-2 pass i veckan och på den nivån att det inte gör ont, enbart för att jag älskar löpning så mycket. Istället för att springa har jag på onsdagar börjat köra tabata i grupp, kul och jobbigt. Här även insett att året närmar sig sitt slut så börjat motions simma igen, ett av mina mål är nämligen att klara av att simma 2,5 kilometer. Glömde nästan bort att jag även börjat lite smått med yoga här hemma. Antal träningspass denna månad blev riktigt bra och ganska varierad träning.

Månadens roligaste träningspass: 

Det blir helt klart tabatapassen i grupp. Inget särskilt av dem för alla har varit lika roliga och samtidigt så sjukt jobbiga. Träningsvärken känns idag efter onsdagens pass om vi säger så...

Månadens välgörenhet: 

Oktober är som ni alla vet månaden med rosabandet, därför valde jag att månadens välgörenhet skulle gå till just cancerfonden. Det blev 82 kronor den här månaden. Cancer är en oerhört hemsk sjukdom och mer forskning behövs. 

Månadens prestation:

Att jag genomfört 22 träningspass den här månaden är jag riktigt nöjd med, den enda månadens som varit bättre är maj med 25 pass. Alla pass som blir av räknas och fast att jag var tvungen att släppa på löpningen så har jag fortsatt träna på bra.

Månadens tråkigaste: 

Lite tjatig så jag skriver bara KNÄNA.. Och att jag inte alls har bloggat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar