måndag 2 oktober 2017

Träningssummering september

Nu är även september över och hösten är här på riktigt vilket märktes tydligt idag då det var kolsvart ute när jag vaknade och det har varit grått och regnigt hela dagen. Jag gillar hösten med den klara luften och alla färger men det gråa och mörka kan jag gärna vara utan.


September var månaden då jag kom igång med löpningen på riktigt igen. Såg att jag faktiskt sprang fler kilometer i september det här året än vad jag gjorde i september i fjol. Känns riktigt bra att jag är igång och följer löpprogrammet men är samtidigt lite orolig för att det ska börja göra mer ont i knäna igen. Gör fortfarande ont då och då men inte så som det var tidigare. Får försöka ta det lugnt och känna efter så det inte blir värre.

Månadens roligaste träningspass: 

Inte riktigt ett träningspass men jag väljer ändå loppet Ängsö Trail Run som jag sprang sista september. Härlig stämning och riktigt roligt att springa trail tillsammans med andra i den fina miljön. Blev sugen på att springa fler lopp. 

Månadens välgörenhet: 

Från augusti slår jag som sagt ihop de kilometer jag promenerar med de jag springer. Det ledde till att det i september blev 127 kronor till Plan Sverige och deras arbete.  


Månadens prestation: 

Att jag under hela september klarade mig utan att äta godis, glass och annat fika. Att vara "sockerfri" fungerar riktigt bra och jag är stolt över att ha klarat av det såpass länge. Heja mig! 

Månadens tråkigaste: 

Precis som i augusti så kan jag inte komma på något tråkigt vilket jag inte är ett dugg ledsen över! Hösten blir kanske min bästa tid för träningen så nu kör vi oktober.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar