fredag 22 december 2017

Träningssummering november

Efter det långa uppehållet från bloggen har suget att blogga kommit åter till mig, det kan bero på att det snart är ett nytt år och att det inspirerar mig massor! Men mer om det i ett annat inlägg. Kom på att det ju blir lite tråkigt om novembers träningssummering saknas i flödet så tänker att jag skriver den nu istället. Tänker inte ens skriva det klyschiga ordspråket...


I november månad tränade jag på rätt bra, jag körde tabatapass, sprang lite, simmade, styrketränade hemma och körde yoga. En salig blandning så blev inte särskilt mycket av något, men jag är ändå nöjd över månaden. Är ju alltid roligt med lite variation. Blev totalt 23 träningspass och det är det näst bästa för hela året än så länge, och jag kan redan nu avslöja att december inte ens är nära att konkurrera ut det. 

Månadens välgörenhet: 

Det blev varken särskilt mycket löpning eller promenader i november så det blev endast 59 kr till värdens barn, synd med en sådan månad men beror på att jag tränade mycket annat. Jag kompenserade den "dåliga" summan genom att under musikhjälpen skänka en krona för varje träningspass under året (i bössan tiotusenträningspass) och det blev då 200 kr (vilket är mitt mål att komma upp till innan året är slut). 

Det får räcka så här för november, kommer inte riktigt på vad jag ska skriva under de andra kategorierna och december är även det snart slut så då kommer jag skriva både en summering av månaden och en över hela året. Det vill ni inte missa! 

Nu vill jag passa på att önska er en riktigt god jul! Ät mycket gott så ni får energi till att träna hela det nästkommande året. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar