lördag 2 september 2017

Träningssummering augusti

Augusti är slut och hösten är här! Känslan efter augusti är bra, det känns som jag kommit igång med träningen igen och peppen inför hösten är stor.


Som sagt anser jag att augusti blev en bra träningsmånad. Jag har lyckats komma igång med styrketräningen igen, var en evighet sedan jag styrketränade så här mycket en månad. Har även börjat komma igång med min löpning igen, vilket känns så kul! Det enda som skulle kunnat varit bättre i augusti är om jag hade fått till fler simpass än ett... Men ett är bättre än noll. 

Månadens roligaste träningspass:

Får bli ett löppass ganska tidigt i augusti som avslutades med ett dopp i en sjö. Kombinationen löpning och bad kan ju inte bli annat än underbart. Men har även utfört många andra riktigt roliga träningspass i augusti.

Månadens välgörenhet:

Denna månad valde jag att slå ihop de kilometer jag sprungit med de jag gått. Kommer även fortsätta göra så resten av året. Den här månad blev det 110 kronor till Erikshjälpen. 

Månadens prestation: 

Månadens prestation är att jag varit så duktig att komma ihåg att styrketräna, fast det inte är det absolut roligaste jag vet. Ska försöka hålla i det resten av året också. 

Månadens tråkigaste:

Kan faktiskt inte komma på något tråkigt från augusti och det är ju ett gott tecken på att det var en riktigt bra månad.  

Till september är planen att komma igång ännu mer med löpningen och börja följa ett löpprogram. Håll tummarna för att mina knän klarar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar