tisdag 1 augusti 2017

Träningssummering juli

Då var även juli över och likaså stora delar utav sommaren. Lite sorgligt tycker jag då sommaren är så härlig, men hoppas på att augusti har många fina dagar att bjuda på.


Träningsmässigt har jag mest promenerat i juli. Har varit ledig och hemma största delen av månaden och inte riktigt haft något driv till annan träning. Dagarna har fått blivit som de blivit och jag har enbart tränat när jag känt för det. Är väldigt skönt att ha det så ibland faktiskt, inga krav och ingen press. 

Månadens roligaste träningspass: 

Detta måste helt klar bli när jag och Linnea var ute och vandrade i fjällen. Jobbigt, roligt och häftigt på samma gång. Längtar redan efter att få göra det igen.

Månadens välgörenhet: 

Det blev en rekordmånad med 147 km och alltså 147 kronor som denna månad skänktes till SOS Barnbyar. På deras hemsida står det att målet är att alla barn ska växa upp till trygga vuxna och det är något som känns väldigt viktigt även för mig. Barnen är vår framtid och det finns så många barn i världen som behöver få en bättre och tryggare uppväxt.

Månadens prestation:

Jag har som sagt gått totalt 147 km under juli månad och det är lite drygt sträckan mellan Köping och Stockholm (bilvägen), vilket jag faktiskt anser som en bra prestation. Det blir i genomsnitt 4,7 km per dag och jag har aldrig gått mer under en månad. Underskatta inte promenader!

Månadens tråkigaste:

Att knäna varit lite struliga igen så att jag inte kunnat springa så mycket som jag hade velat är riktigt tråkigt. Sommaren är min absoluta favorit årstid för löpning. 


I august tänker jag komma igång lite mer med den "riktiga" träningen igen. Jag har faktiskt redan idag kört ett styrkepass och ska även försöka komma iväg och simma någon gång i veckan. Bloggen ska jag också försöka styra upp lite, dels göra fler inlägg men även ändra själva designen.  Hoppas ni får en fin augusti!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar