onsdag 31 maj 2017

Träningssummering maj

Jag tänker att jag varje månad ska göra en träningssumering för att få en tydligare bild över min träning och här kommer min summering av maj.Alla mina träningspass registrerar jag på jogg.se och det är därifrån jag tar min träningsstatistik. Som ni ser har det blivit väldigt lite löpning men en hel del promenader för mig i maj. Anledning till det är mina onda knän, som jag kommer återkomma till i ett annat inlägg. Maj har utöver promenader även bjudit på en del simning och styrketräning. 


Månadens roligaste träningspass: 

Detta får bli ett träningspass som jag gjorde tillsammans med en kompis. Vi fyllde upp massvis av vattenballonger som vi lade i en hink. Sedan utmanade vi varandra i olika träningsövningar som t.ex. plankan, armhävningar och knäböj. Den som vann utmaningen fick kasta en vattenballong på den andra. Rekommenderar verkligen detta pass, så kul!  

Månadens välgörenhet:  

Jag hade som ett "mål" att varje månad under år 2017 skänka 1 kr per sprungen kilometer till olika välgörenhetsorganisationer. Men från och med april månad bytte jag till 1 kr per kilometer jag går istället eftersom det annars bara skulle bli några få kronor. Denna månad skänktes 64 kronor till Röda korset och deras arbete med att hjälpa människor på flykt.  

Månadens prestation:

Denna var lite svår, men jag tror det får bli att jag i tisdags orkade motionssimma två kilometer i sträck. Kanske inte låter som någon stor prestation men det är något jag inte tidigare har gjort. Anledningen till varför det här får bli månadens prestation är inte för den fysiska ansträngningen utan mer för att mitt psyke orkade att bröstsimma hela 80 längder i 25 meters bassängen.

Månadens tråkigaste: 

Rätt så givet att det får bli att jag inte kan springa på grund av mina dumma knän. Det är ju verkligen den mest perfekta årstiden för löpning nu... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar